WORK.
You are a team.

Vi vet att det finns ett behov av att jobba med alla åldrar och i olika sammanhang kring dopingfrågor.  Den största ökningen av doping ligger utanför elitidrotten och det säljs kosttillskott som innehåller dopingpreparat utan vår vetskap. Det blir därför viktigt att inte bara informera om doping utan också jobba med frågorna kring det och titta på de bättre alternativen.

Så här beställer du

Du anmäler ditt intresse för materialet genom att fylla i formuläret nedan. När vi får in din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig för att placera en beställning.

När beställningen är bearbetat och betalning klar kommer du att få en länk som ger dig tillgång till den digitala miljön där materialet finns.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vad innehåller materialet?

+

Utbildningsmaterial i en modern och innovativ digital miljö.

+

Information och fakta i multimediala format samt aktiviteter av olika slag med fokus både på individuell reflektion men också med möjlighet för grupp och pier-to-pier lärande.

+

Affischer för utskrift som kan användas för att väcka nyfikenhet och medvetenhet i den fysiska miljön eller vid kampanjer av olika slag.

Till vem vänder sig utbildningsmaterialet?

Utbildningsmaterialet för Pure For Sure @work vänder sig till er som driver olika typer av motions och sportarrangemang internt eller externt, eller som uppmanar anställda inom det egna företaget till fysisk aktivitet eller som helt enkelt vill skapa en “ren” arbetsplats. Det är designat för att användas på ett individuellt plan men kan även användas som underlag för att arbeta med och inom en grupp. Som chef kan du erbjuda dina anställda ett mervärde på just din arbetsplats genom att främja allmänbildningen inom hälsa och hålla ditt företag rent från kemiska substanser och dopingpreparat. Då materialet finns i en digital miljö kan dina medarbetare ta del av materialet och aktiviteter när, var och hur de vill.