SPORTS.
Make your wins matter.

Vi vet att det finns ett behov av att jobba med både unga och de äldre generationerna i doping och dopingfrågor. Den största ökningen av doping ligger utanför elitidrotten och det säljs kosttillskott som innehåller dopingpreparat utan vår vetskap. Det blir därför viktigt att inte bara informera om doping utan också jobba med frågorna kring det och titta på de bättre alternativen.

Så här beställer du

Du anmäler ditt intresse för materialet genom att fylla i formuläret nedan. När vi får in din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig för att placera en beställning.

När beställningen är bearbetat och betalning klar kommer du att få en länk som ger dig tillgång till den digitala miljön där materialet finns.

Tack, vi kontaktar dig inom kort!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vad innehåller materialet?

+

Utbildningsmaterial i en modern och innovativ digital miljö. Du får ta del av information och fakta i multimediala format samt aktiviteter av olika slag. Fokus ligger på både individuell reflektion men också med möjlighet för grupp och peer-to-peer lärande.

+

Som ledare kan du anpassa materialet utifrån de behov du känner finns i din grupp.

+

I ledarhandledning som följer dig igenom varje del av materialet får du användbara tips på hur du kan jobba med innehållet på alternativa sätt.

+

Affischer för utskrift som kan användas för att väcka nyfikenhet och medvetenhet i den fysiska miljön.

Till vem vänder sig utbildningsmaterialet?

Utbildningsmaterialet för Pure for Sure Sports vänder sig till alla som är aktiva inom en förening av något slag och kan både användas som underlag för att arbeta med och inom en grupp men också på ett individuellt plan. Du som ledare kan välja att jobba med det på ett systematiskt och planerat sätt med din grupp eller så gör du det tillgängligt för att individen själv ska jobba med det i egen takt, när och hur den vill.