ACADEMY.
Undervisa andra.

Våra utbildningar

Den ökade pressen från samhället på att snabbt få en muskulös eller slank kropp, gör att vi gärna tar genvägar i form av kosttillskott. Vad många inte vet är att marknaden för kosttillskott är dåligt kontrollerad vilket kan få stora negativa konsekvenser för individen. Studier visar att många kosttillskott innehåller spår av skadliga ämnen och dopingpreparat utan att det anges på innehållsförteckningen. Genom våra utbildningar får du veta mer om denna problematik och får även tips på de bättre alternativen.

SCHOOLS

SPORTS

GYM

WORK

Om Pure For Sure Academy

Materialet i våra utbildningar är framtaget och kvalitésäkrat tillsammans med experter inom sakområdet samt med ledande pedagogisk kompetenser.

Professor Arne Ljungqvist

Professor emeritus vid Karolinska institutet som har ägnat 45 år i kampen mot doping och är världens främste dopingexpert. Han har bl.a. varit med och grundat WADA – World Anti-Doping Agency – där han varit både vice ordförande och ordförande i dess Health, Medical & Research Committe. Han har även varit ordförande i Internationella Olympiska Kommitténs medicinska kommission. Arne är grundare till Professor Arne Ljungqvist Anti-Doping Foundation.

Carl Johan Sundberg

Professor i Molekylär och tillämpad arbetsfysiologi vid institutionen för fysiologi och farmakologi, samt prefekt vid institutionen för lärande, informatik, managent och etik. Carl Johan har även skrivit läroböcker Biologi direkt för högstadiet (tillsammans med Jarmo Kukka) och faktaböcker så som Hälsa på Recept – Träna rätt, må bättre lev längre (tillsammans med Anders Hansen).

Maria Ahlsén

Maria är Medicine doktor i fysiolog, Biokemist, expert inom hälsa och kost, Lic. kostrådgivare och har läst idrottsnutrition. Författare till de populärvetenskapliga böckerna Frisk utan flum och Livsmedelsmagi samt läroboken Extremernas Fysiologi.

Göran Svedsäter

Göran Svedsäter är för närvarande ämnesansvarig för det idrottsvetenskapliga programmet vid Gävle universitet. Han har tidigare varit lektor och ledare för forskning och utveckling vid Högskolan i Oslo och lektor vid fakulteten för hälsoutbildning, högskolan i Trondheim. Han har också under många år varit konsult för testaktiviteter, rekrytering, utbildning av internationella dopingkontrollanter. Han har också erfarenhet som dopingkontrollant för Norska idrottsförbundet och som internationell dopingkontrollant för flera internationella förbund.